Cryotherapie


Wat is lokale Cryotherapie?

Lokale cryotherapie is een behandelvorm waarbij de huid lokaal in zeer korte tijd met enorm koude temperaturen wordt afgekoeld met als doel een bepaald effect te bewerkstellingen in het huidbeeld.

Door gebruik te maken van de juiste individuele behandelschema’s kan de specialiste de huid verdoven, spieren ontspannen (frons) of juist aanspannen, ontstekingen helpen uitschakelen (rosacea, acne, psoriasis) haargroei helpen bevorderen (haaruitval) cellulite helpen bestrijden en vooral de huid op gezicht en lichaam verstrakken, zonder de huid te bevriezen.

De huidcellen geven aan de hersenen door dat er een zeer plotselinge en zeer extreme kou is en de hersenen willen de balans bewaren dus gaan het gebied in kwestie in een zo goed mogelijke overlevingstoestand brengen door alle huidfuncties te resetten en te normaliseren.

De huid wordt gereset en ondergaat een effectieve detox het krijgt een verbeterde zuurstofaanvoer en doorbloeding. Hierdoor kan de huid, met meer cellulaire energie en een betere voedingsaanvoer zichtbaar beter functioneren. De huid hervindt haar natuurlijke spankracht en elasticiteit. De onderliggende musculatuur van de huid komt weer op de juiste spanning te staan, waardoor futloosheid en de plooien in de overliggende huid worden opgeheven.

De behandelingen vinden plaats in een intensief kuurverband van ultrakorte, dagelijkse behandelingen.

 

De prijzen van de behandelingen zijn:

 

Gezicht/hals                                     losse behandeling                             25,–    (behandeltijd 2 tot 4 min)

Kuur 10x                                           199,–

Kuur 12x                                           225,–

 

Cellulitis                                            losse behandeling                             50,–    (behandeltijd 12 tot 15 min)

Kuur 10x                                           449,–

Kuur 15x                                           649,–

Bedragen zijn in euro’s en incl. btw.